Zet de stap naar papierloze administratie
Voor ondernemer en KMO
Mobiel en eenvoudig
Beheer uw activiteit altijd, overal en vanop elk toestel
Previous
Next

Ontdek onze oplossingen

Facturatie

Offertes

OptiMission

PowerPurchase

DigiSign

TopDoc

Planning

Op maat

Over ons

Bent u al lang op zoek naar een digitale oplossing om aan uw behoeften te voldoen? Dat het volledig kan worden aangepast aan uw professionele activiteit? Wat zou u zeggen als we u deze zeldzame parel konden aanbieden?

Welkom bij Geneto!

Wij begrijpen de behoeften en beperkingen van zelfstandigen of Kmo’s. Het administratieve beheer van een bedrijf kan dagelijks omslachtig zijn en we willen uw leven zo veel mogelijk vereenvoudigen. Door onze verschillende oplossingen te bekijken, zult u zien dat het digitaliseren van uw administratie mogelijk is, dat het flexibel, mobiel, efficiënt, makkelijk te gebruiken en betaalbaar kan zijn.
Aarzel niet en zet de stap naar een papierloze administratie met Geneto!

Onze troeven

Dankzij de modulaire opbouw en geavanceerd gebruikersbeheer, kan Geneto perfect worden gebruikt door zowel de éénmanszaak als de KMO.

Verschillende gebruikers kunnen makkelijk samenwerken en informatie delen en u bepaalt steeds tot in detail welke gebruiker toegang krijgt tot welke functionaliteiten en data.

Welk toestel of besturingssysteem u ook gebruikt, u heeft steeds toegang tot de volledige applicatie. Met Geneto heeft u uw volledige administratie steeds op zak.

Uw zaak groeit? Geneto groeit met u mee!

Geneto is volledig modulair opgebouwd om u toe te laten enkel die modules te gebruiken die u echt nodig heeft. U kan ook op elk moment modules toevoegen en de modules opzeggen die u niet meer wenst te gebruiken.

Zoals een rapport dat u echt in een bepaald formaat dient te hebben, extra informatie die u wilt bijhouden voor uw klanten,..enz.

Contacteer ons via info@geneto.be en wij kijken samen met u hoe we de toepassing aan uw noden kunnen aanpassen.

Indien gewenst, kan de layout van uw documenten volledig op maat worden gemaakt. U beslist dan zelf waar welke informatie komt en hoe het document er visueel moet uitzien. De mogelijkheden zijn in principe onbegrensd.

De communicaties die uw vanuit Geneto naar uw klant worden verstuurd (e-mails, notificaties, enz..) kunnen volledig op maat worden gemaakt. Zo behoudt u uw eigen bedrijfsidentiteit.

Voor het versturen van e-mails kan Geneto zich ook verbinden met uw eigen e-mail account. Uw klanten krijgen de e-mails vanuit uw eigen e-mail adres en uw e-mail verkeer blijft gecentraliseerd.

Ontworpen voor mobiel

Geneto is ontworpen met mobiel in gedachten. Alles wat u op de desktop kunt doen, is ook beschikbaar in de mobiele app. Geneto is alsof u uw hele kantoor bij u hebt in uw broekzak.

Veilig

Bij Geneto zorgen we ervoor dat uw gegevens veilig zijn. Daarom laten we onze applicatie controleren door externe beveiligingsexperts om er zeker van te zijn dat we voldoen aan de laatste standaarden.

Uitbreidbaar

Veel instellingen in Geneto zijn aan te passen aan uw wensen. En als dat nog niet genoeg is, kunnen we zelfs samen onderzoeken of er maatwerk functionaliteiten toegevoegd kunnen worden die aansluiten bij uw wensen.

Goede ondersteuning

Wij begrijpen dat onze software het hart van uw activiteiten zal vormen. Er voor u zijn wanneer u ons nodig heeft, is dan ook een van onze belangrijkste prioriteiten.

Nieuws