Onze oplossingen

Facturatie

Geneto facturatie, dé oplossing voor elke zelfstandig ondernemer of KMO die op zoek is naar een eenvoudige, mobiele en snelle manier om klanten te factureren.

Dankzij Geneto facturatie verloopt uw facturatieproces voortaan volledig digitaal. Van op elk apparaat kan u facturen opmaken, versturen en opvolgen.

Het opvolgen van openstaande saldo’s en versturen van aanmaningen kan volledig worden geautomatiseerd zodat u zich als ondernemer hier niet meer over hoeft te bekommeren en u uw tijd kan spenderen waar het echt telt.

Overzicht van de functionaliteiten

Opties

Maatwerk layout

Indien gewenst, kan de layout van uw facturen volledig op maat worden gemaakt. U beslist dan zelf waar welke informatie komt en hoe het document er visueel moet uitzien. De mogelijkheden zijn in principe onbegrensd.

Catalogus+

Voor bedrijven die een complexe prijspolitiek voeren (verschillende prijzen per type klant,..) of werken met geavanceerde prijsonderdelen (recupel, transportkorten, accijnzen, enz..) heeft Geneto zijn catalogus+ die een antwoord biedt op al deze behoeften.

PayTime

Dankzij Paytime van Geneto worden uw bankverrichtingen automatisch uitgelezen en betalingen gekoppeld aan de facturen. In combinatie met het systeem van automatische aanmaningen neemt Geneto dus de volledige opvolging van de openstaande saldo’s van u over.

PEPPOL

Facturen versturen naar klanten die aangesloten zijn op het PEPPOL netwerk gebeurt met Geneto volledig automatisch. U krijgt tevens een bevestiging wanneer het document bij de klant is afgeleverd, zo bent u 100% zeker van een goede ontvangst.

Voor meer informatie over PEPPOL, Klik hier

Voordelen

Prijzen

*alle vermelde prijzen zijn maandelijks (tenzij anders vermeld) en excl. BTW

**dit is de maandelijkse licentieprijs voor het onderhoud en ondersteuning op de layout. De prijs voor de initiële opmaak hangt af van de complexiteit en zal steeds via een voorafgaande offerte worden bevestigd.