Onze oplossingen

Offertes

Het belang van een degelijk administratief verkoopsproces kan niet worden overschat en een professioneel uitziende offerte maakt daar een groot deel van uit.
Met Geneto Offertes maak je in een handomdraai verzorgde en overzichtelijke offertes, waar je ook bent, en verstuurt deze meteen elektronisch naar de klant.
En dankzij de automatische herinneringen en overzichtelijke rapportering blijf je steeds op de hoogte van de offertes die nog moeten opgevolgd worden. Zo mis je dus geen enkele opportuniteit meer.

Opties

Maatwerk layout

Indien gewenst, kan de layout van uw facturen volledig op maat worden gemaakt. U beslist dan zelf waar welke informatie komt en hoe het document er visueel moet uitzien. De mogelijkheden zijn in principe onbegrensd.

Voordelen

Prijzen

*alle vermelde prijzen zijn maandelijks (tenzij anders vermeld) en excl. BTW

**dit is de maandelijkse licentieprijs voor het onderhoud en ondersteuning op de layout. De prijs voor de initiële opmaak hangt af van de complexiteit en zal steeds via een voorafgaande offerte worden bevestigd. De prijs voor de initiële opmaak hangt af van de complexiteit en zal steeds via een voorafgaande offerte worden bevestigd.