Onze oplossingen

OptiMission

Of het nu gaat over een verkoop van artikelen, een bouwproject, een dossier voor professionele diensten (advocaat, architect, reclame, grafisch design,…).
Geneto OptiMission is dé oplossing voor de ondernemer en KMO in de organisatie en opvolging van hun opdrachten.

1

Definitie

2

Verkoop

3

Realisatie

4

Facturatie

5

Rapportering

Opties

MissionControl

Dankzij MissionControl kan u in detail de rendabiliteit van uw opdrachten opvolgen. Deze module laat u toe om zowel werkuren, verbruiken als materiaaluren te boeken op uw opdrachten en zo een vergelijking te maken tussen het vooropgestelde budget en de effectieve uitgaven / inkomsten.

Werkfiches

Deze extra module is ideaal voor ondernemingen die werken met medewerkers of onderaannemers die een specifieke set van taken moet uitvoeren zoals orderpickers in een magazijn, techniekers op de baan, enz. Via de werkfiches in Geneto delegeert u makkelijk taken en stuurt u deze mensen efficiënt aan.

Bestelbonnen

Maakt u naast offertes ook / of bestelbonnen aan? Met Geneto bestelbonnen wordt dit éénvoudiger dan ooit. Vanuit de definitie van uw opdracht of een bestaande offerte maakt u in een handomdraai een bestelbon. Net zoals bij de offerte bevestigt een getekende bestelbon de uitvoering van de opdracht.

Certificaat 6% renovatie

Met deze module van Geneto genereert u makkelijk het certificaat 6% voor de opdrachten die daarvoor in aanmerking komen. In combinatie met DigiSign kan u deze zelfs digitaal laten ondertekenen door de klant. Zo is uw administratie steeds 100% in orde.

Voordelen

Prijzen

  • OptiMission * €25.99

*alle vermelde prijzen zijn maandelijks (tenzij anders vermeld) en excl. BTW